Returnz

Support

Contact

Wil je weten wat Returnz voor jouw organisatie kan betekenen of wil je meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

Just a phone call away

+31 015 7501050

Belangrijke e-mailadressen

info@returnz.nl
sales@returnz.nl

FAQ

Returnz is tot stand gekomen door co-creatie. De organisaties Boris en Bexter hebben met Carlo Nuijten de handen ineen geslagen om Returnz, de emballage applicatie voor boom- en plantenkwekers, te ontwikkelen.

Returnz kan je downloaden in de Google Play store of in de Apple Store. Maak eerst een account aan op TrackOnline en met deze inloggegevens kun je inloggen in de Returnz app. Bekijk hier de instructievideo.

Een Returnz licentie kost €59 per maand. Gemiddeld bespaar je met Returnz zo'n 4 uur per maand op de administratie en raak je geen of heel weinig karren meer kwijt. Kortom, deze investering heb je er binnen no-time uit.

Jazeker! We hebben speciaal een proefperiode, waarin je 30 dagen gratis gebruik kan maken van Returnz.

Met één betaalde licentie kunnen 10 personen de Returnz app gebruiken, met aparte inloggegevens voor iedere gebruiker.

Ja, TrackOnline is het emballage registratie systeem dat achter Returnz draait. Returnz is de mobiele applicatie, maar zodra je op jouw computer aan de slag gaat, log je in op www.trackonline.com.

Ja, dat kan. Je kan Returnz koppelen aan je printer en vanuit de app stickers printen. De printer en de mobiele app moeten dan wel in hetzelfde wifi-netwerk zitten.

Ja! Je kan in de mobiele app een digitale handtekening zetten voor ontvangst van de karren, fusten en andere ladingdragers.

Natuurlijk! Je kan online een demo aanvragen of neem contact op via info@returnz.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

Andere vraag? Neem dan contact op met onze supportafdeling door een e-mail te sturen naar support@returnz.nl of bel naar 015 750 10 50